سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

 پاورپوینت توت فرنگی ( 31 اسلاید )
 

پرداخت و دانلود

پاورپوینت توت فرنگی ( 31 اسلاید )

کاملاً به زبان فارسی

شامل 31 اسلاید

بعضی از مباحثی که در این پاورپوینت به آن پرداخته شده است:

مقدمه و معرفی توت فرنگی

رشد و نمو میوه توت فرنگی

نقش دما در نگهداری میوه توت فرنگی

نقش کنترل کیفی در نگهداری میوه توت فرنگی

نقش عوامل بیماری زای قارچی در نگهداری میوه توت فرنگی

نقش آسیب دیدگی در نگهداری میوه توت فرنگی

نقش میزان رطوبت و کاهش آب میوه در نگهداری میوه توت فرنگی

نقش برداشت در نگهداری میوه توت فرنگی

درجه بندی میوه توت فرنگی

بسته بندی میوه توت فرنگی

انتظاراتی که از بسته بندی میوه توت فرنگی داریم

اهمیت سرد کردن اولیه در نگهداری میوه توت فرنگی

شرایط انبارهای سردخانه ای توت فرنگی

منابع استفاده شده در این پاورپوینت

و موارد دیگر

پاورپوینت توت فرنگی ( 31 اسلاید )

 

بخشی از مطالب این پاورپوینت در زیر آورده شده است:

میوه توت فرنگی که در کشور ما سابقه ای چهل ساله دارد، از معدود میوه هایی است که جدا از مصرف تازه خوری، با قرار گرفتن در مسیر پروسس و فرآوری ( از طریق صنایع تبدیلی) می تواند ضمن ایجاد ارزش افزوده در کارآفرینی و ایجاد شغل نقش مهمی ایفا کند. این محصول به لحاظ عکس العمل های اکولوژی دارای طیف سازگاری بالایی است و در منطقه شمال غرب کشور می تواند در شرایط آفتاب مستقیم هوای خنک کوهستان و خاک های سبک این منطقه محصول پردرآمدی داشته باشد سطح زیرکشت این محصول در حدود 2500 هکتار و تولید سالیانه آن بیش از سی هزار تن میوه است.

درآمد توت فرنگی در سطح یک هکتار می تواند چندین میلیون تومان باشد که این درآمد نسبت به درآمد سایر محصولات قابل ملاحظه است توت فرنگی از نظر ارزش غذایی سرشار از ویتامین ها، قندهای ساده و قابل جذب، املاح و اسید آمینه های کمیاب و گل سرسبد میوه های نوبرانه است.

رشد و نمو میوه توت فرنگی

قسمت خوراکی توت فرنگی ( که از انواع میوه مجتمع به شمار می آید) نهنج برجسته و متورمی است که بر روی آن میوه های حقیقی که فندقه نامیده می شوند قرار دارد رشد میوه بستگی زیادی به وجود بذور بر سطح نهنج دارد، هر چه تعداد فندقه بر روی نهنج بیشتر باشد، وزن میوه بیشتر خواهد بود. تشکیل و تکامل میوه بدین ترتیب می باشد که پس از ظهور گل ها و انجام عمل گرده افشانی، برجستگی سبز کم رنگی به وجود می آید این برجستگی همان نهنج یا میوه مجتمع توت فرنگی است که مراحل رشد و تکامل خود را به تدریج طی کرده و با تغییر رنگ به مرور به مرحله رسیدن نزدیک می شود.

در این مرحله اسیدیته میوه کاهش یافته و میزان قند آن افزایش می یاد همچنین میوه عطر و طعم مخصوص خود را به دست می آورد. همزمان با این تغییرات ، سفتی گوشت میوه نیز به تدریج کم شده و بافت گوشت میوه نرم می شود.

توت فرنگی از فساد پذیرترین میوه ها بوده و باید در حالت کاملا رسیده برداشت شود. فعالیت های بسیار زیاد متابولیکی توت فرنگی می تواند باعث از بین رفتن آن حتی بدون حضور عوامل فاسد کننده گردد.

ساختار توت فرنگی طوری است که آن را در مقابل فساد آسیب پذیر می سازد، این محصول دارای لایه پوششی بسیار نازک و نرمی بوده که به آسانی از بین می رود. همچنین گوشت میوه نرم است و آن را درمقابل ضربه و فشار بسیار آسیب پذیر می سازد.

صدمات وارد شده ابتدا باعث نرمی توت فرنگی شده، سپس مکان مناسبی را برای حمله عوامل بیماری زا فراهم می سازد. فعالیت متابولیکی زیاد و حساسیت میوه به آسیب دیدگی و فساد میکروبی ، به صاحبان مزارع توت فرنگی هشدار می دهد که در برداشت توت فرنگی نهایت دقت را به عمل آورند.

نقش دما در نگهداری میوه توت فرنگی

دما مهمترین عامل در کاهش یا افزایش فعالیت هایی است که به فساد و گندیگی توت فرنگی منجر می شوند، شدت تنفس توت فرنگی بسیار بالاست و دمای هوا می تواند نقش کاهشی یا افزایشی در تنفس داشته باشد. نگهداری توت فرنگی در دمای صفردرجه سانتیگراد بیشترین انبار مانی( سالم ماندن در انبار) را برای این محصول به همراه دارد. در صورتی که دمای توت فرنگی از صفر به 10 درجه سانتی گراد برسد، سرعت فساد میوه چند برابر می شود. و قرار گرفتن توت فرنگی بعد از برداشت در جلو آفتاب و گرمای حدود سی درجه، بیشترین صدمه را به توت فرنگی وارد می کند.

نقش کنترل کیفی در نگهداری میوه توت فرنگی

کنترل کیفی در توت فرنگی شامل مراحلی است که از مزرعه شروع شده و تا عرضه محصول به بازار ادامه دارد. در مزرعه باید محصول درجه یک با کیفیت بالا انتخاب  شود و در مرحله برداشت و پس از آن نیز از هرگونه فشار و صدمه رساندن به توت فرنگی اجتناب کرد. هرگونه تاخیر در سرد کردن محصول ، سرعت فساد پذیری میوه را چند برابر می کند. قرار گرفتن محصول در بسته بندی مناسب و حمل محصول در شرایط مطلوب نیز می تواند به کامل نمودن مسئله کنترل کیفی کمک نماید.

بر روی دکمه زیر کلیک کنید و این پاورپوینت را بصورت آنلاین پرداخت و دانلود کنید.

پرداخت و دانلود

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362