سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

 

 

 

پرداخت و دانلود

عنوان پاورپوینت: زراعت و اصلاح نباتات

کاملاً به زبان فارسی

شامل 214 اسلاید

بعضی از مباحثی که در این پاورپوینت به آن پرداخته شده است:

مقدمه

طبقه بندی علمی گیاهان

ترتیب طبقات

گروه بندی گیاهان زراعی براساس هدف تولید و مورد مصرف

غلات

حبوبات

گیاهان روغنی

گیاهان علوفه ای

گیاهان ریشه ای

گیاهان لیفی

گیاهان غده ای

گیاهان قندی

گیاهان دارویی

گروه بندی بر اساس مورد مصرف خاص

گروه بندی بر اساس عکس العمل به طول روز

گروه بندی بر اساس طول دوره ی رشد

گروه بندی بر اساس حرارت مطلوب رشد

گیاهان سرمادوست

گیاهان گرما دوست

گروه بندی بر اساس طول عمر

گروه بندی بر اساس عملیات زراعی

گیاهان وجینی

گیاهان غیر وجینی

زراعت عمومی

روش های افزایش تولیدات محصولات کشاورزی از دیدگاه علم زراعت

زراعت سطحی

زراعت فشرده

طبقه بندی گیاهان زراعی

طبقه بندی بر اساس هدف تولید

جنبه های فیزیولوژیکی غلات

فرایند فتوسنتز، کارایی فتوسنتز، فتوسنتز و عملکرد غلات، اختلال در کارایی فتوسنتز، نمو گیاهان و فتوسنتز، روابط مخزن – منبع

برنج، توصیف کلی برنج، سازگاری، اب و هوا، خاک، برنج غرقابی، برنج شناور، برنج آپلند ( کوهی ) ، تیپ های برنج، بیوتیپ های برنج، تغییرات مورفولوژیکی، استفاده از کودهای ازته، کودهای بیولوژیکی، تولید به روش راتون، مقایسه سیست مهای کشت برنج

آبکشت یا هایدروپونیک، مزایا و معایب

احتیاجات غذایی گیاه

حشرات و اهمیت و محاسن و معایب آنها، ساختار بدن حشرات و توضیح هرکدام

و موارد دیگر

 

مقدمه

زراعت و اصلاح نباتات نام یکی از رشته‌های آموزشی کشاورزی در دانشگاه‌های ایران است.

این رشته را می‌توان به عنوان گرایش در مقطع کارشناسی انتخاب نمود. مباحث این رشته در دوران کارشناسی ارشد تخصصی است. شامل زیر گروه‌های زراعت ،اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی میشود. در دوره دکتری زراعت می توان اکولوژِی گیاهی ویا فیزیولوژِی را پیگیری کرد

گیاهان زراعی بسیار متنوع بوده ،به صورت های مختلفی مصرف گشته و در عملیات زراعی نیز تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. با این حال ،گیاهان زراعی مختلف دارای وجوه اشتراک زیادی می باشند. به طور کلی گیاهان زراعی را می توان به صورت های مختلفی از جمله براساس خصوصیات گیاهشناسی و تکاملی ، هدف تولید و مورد مصرف ، طول عمر گیاه ، نیازهای محیطی و شرایط مطلوب رشد، عملیات زراعی و غیره گروه بندی نمود. محصولات زراعی به دلیل دارا بودن خصوصیات مختلف و چند هدفی بودن تولید ممکن است در دو یا چند گروه مختلف قرار گیرند.

طبقه بندی علمی گیاهان

نام گیاهان مختلف از یک مکان به مکان دیگر متفاوت بوده و یا گاهی گیاهان کاملا متفاوتی به یک اسم نامیده می شوند. مثلا انواع گندم برای افراد غیر متخصص مفهوم گندم را دارد، اما گندم معمولی که برای تهیه نان استفاده می شود از گندم دوروم که برای تهیه ماکارونی مصرف می شود تفاوت های ژنتیکی و همچنین مصرفی زیادی دارد. تولید نان خوب از گندم دوروم و تولید ماکارونی خوب از گندم نان امکان پذیر نیست.

برای آن که افراد متخصص یکدیگر را درک نمایند و دقیقا بدانند درباره ی چه گیاهی صحبت می کنند، گیاهان را به روشی موسوم به سیستم طبقه بندی علمی نامگذاری کرده اند. این روش که دقیقترین روش ها است توسط لینه(Carolous Linnaeus) بنیان گذاری شده است و به همین نام هم معروف می باشد. در این روش موجودات را بر اساس خصوصیات ریخت شناسی ، تکاملی و ژنتیکی در هفت طبقه قرار می دهند.

گیاهان زراعی به رده ی نهاندانگان تعلق دارند. هر گونه ی گیاهی مجموعه ای از گیاهان را در بر می گیرد که از نظر خصوصیات ظاهری شباهت های زیادی با یکدیگر داشته و بتوانند به سهولت و بدون اتخاذ تکنیک های خاص مانند انتقال جنین و غیره با یکدیگر لقاح یافته و تولید بذر نمایند. مجموعه ای از گونه های که در بعضی خصوصیات مشنرک هستند یک جنس گیاهی را تشکیل می دهند.

در طبقه بندی علمی ، هر گیاه را با اسم گونه و جنس آن مشخص می سازند. به همین جهت این سیستم نامگذاری را دو اسمی نیز گویند. مثلا نام علمی گندم نان Triticum aestivum می باشد. Triticum مشخص جنس و aestivum مشخص گونه گندم نان است

غلات: گیاهانی از تیره ی غلات هستند که به منظور تولید دانه کشت میگردند. دانه ی حاصله عمدتا به مصرف تغذیه انسان یا دام می رسد مثل گندم، جو ... دانه ی این گیاهان از نظر نشاسته غنی و از لحاظ پرتئین نسبتا فقیر می باشد.

بر روی دکمه زیر کلیک کنید و این پاورپوینت را بصورت آنلاین پرداخت و دانلود کنید.

پرداخت و دانلود