سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

پاورپوینت اثر کاربرد پلی آمین ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد ( 21 اسلاید )
 

پرداخت و دانلود

پاورپوینت اثر کاربرد پلی آمین ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد ( 21 اسلاید )

کاملاً به زبان فارسی

شامل 21 اسلاید

بعضی از مباحثی که در این پاورپوینت به آن پرداخته شده است:

معرفی گیلاس

معرفی پلی آمین ها

توضیح مواد و روش های بکار رفته در این تحقیق

یافته ها

نمودارها

بحث

نتیحه گیری

و موارد دیگر

پاورپوینت اثر کاربرد پلی آمین ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد ( 21 اسلاید )

 

بخشی از مطالب این پاورپوینت در زیر آورده شده است:

معرفی گیلاس

 با نام علمیPrunus avium L.  از خانواده Rosaceae یکی از محصولات مهم و جذاب باغبانی در دنیا می باشد.

رقم گیلاس سیاه مشهد از شهرت جهانی برخوردار بوده که این رقم به عنوان رقم اصلی کشت شده در کشور فرانسه گزارش شده است

به دلیل طعم و مزه مطلوب و دوره رسیدگی کوتاه میوه و تولید در اوایل فصل از اهمیت بالایی برخوردار است.

دراین پژوهش به مبحث پس از برداشت گیلاس و یا به عبارتی افزایش عمر و ماندگاری این محصول با ارزش پرداخته شده است.

معرفی پلی آمین ها

پلی آمین ها (دی آمینها، تری آمینها، تتراآمینها) هیدروکربنهای آلیفاتیک با وزن مولکولی کم و دارای زنجیره راست سه تا پانزده کربنه و دو گروه آمینی انتهایی هستند.

پلی آمین های معمول عبارتند از، پوترسین (دی آمین)، اسپرمیدین (تری آمین)، اسپرمین (تترا آمین).

پلی آمین ها یک گروه جدید از تنظیم کننده های رشد هستند

این ترکیبات در طیف وسیعی از فرایندهای فیزیولوژیکی مانند مقاومت در برابر تنشها، تقسیم سلولی، طویل شدن سلولی، اندام زایی، تشکیل ریشه، فرایند گلدهی، رسیدن میوه ، طویل شدن سلولی و فرایندهای پس از برداشت که در صنایع تبدیلی مفید واقع می شوند دخالت دارند

پلی آمین ها می توانند جهت استحکام بخشیدن به دیواره سلولی بکار روند و تاثیر پلی آمین در به تاخیر انداختن نرم شدن میوه می تواند به نقش آن در افزایش استحکام غشا نسبت داده شود.

کاربرد خارجی پلی آمین ها بر روی کیفیت میوه، با تاکید بر سفتی بافت، کاهش وزن، تولید اتیلن، مواد جامد محلول، و اسید قابل تیتراسیون تاثیرگذار است.

کاربرد اسپرمین و اسپرمیدین نرم شدن بافت میوه سیب و توت فرنگی را به تاخیر می اندازد.

مواد و روش ها

این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی در 6 تیمار و 3 تکرار انجام شد.

پس از پایان عملیات محلول پاشی که در سه مرحله انجام شده بود، اندازه گیریها و بررسی خصوصیات کمی و کیفی در میوه گیلاس انجام شد.

داده های مورد نظر ابتدا ثبت و سپس در نرمافزار Excel ثبت شده و توسط نرم افزار SAS  آنالیز داده ها انجام گردید،

آزمون چند دامنه ای دانکن در سطوح آماری 1 و 0/5 درصد مورد ارزیابی قرار گرفت.

به منظور بررسی تاثیر تیمار پلی آمین های پوترسین و اسپرمیدین بر برخی از صفات کمی و کیفی گیلاس رقم تک دانه مشهد، درختان هم سن با شرایط یکسان در یکی از باغها (منطقه فردو در جنوب غربی استان قم ) انتخاب و پلاک زنی شدند

محلول اسپرمیدین در سه غلظت 1 ، 0/5 و 0/1 میلی مولار

محلول پوترسین در دو غلظت  1 و 0/5 میلی مولار

6 درخت 19 ساله انتخاب شدند و شاخه های سالم با رشد استاندارد و مطلوب و عاری از بیماری در چهار طرف درخت انتخاب گردید و پس از محلول پاشی برچسب زده شد، یک شاخه هم به عنوان شاهد در نظر گرفته شد

محلول پاشی در سه زمان یا به عبارتی در سه مرحله فنولوژیکی 5 تا 80 روز قبل از تمام گل ، 5 تا 80 روز بعد از تمام گل و مرحله رنگ گرفتن میوه (تغییر رنگ از سبز به زرد روشن) انجام شد.

پس از انجام تیمارها در نزدیکی زمان برداشت میوه ها بررسی شدند و در نیمه اول تیر ماه میوه ها برداشت شدند

از هر تیمار 900 گرم میوه در بسته بندی جداگانه قرارداده شد، لازم به ذکر است

قبل از بسته بندی میوه ها، میوه های تیمار شده به مدت 15 دقیقه در هوای آزاد قرار داده شدند تا رطوبت آنها در حد طبیعی باشد.

اندازه گیری میزان سفتی، استحکام یا تردی بافت(گوشت میوه) توسط دستگاه سفتی سنج اندازه گیری شد

به منظور بررسی و تعیین اندازه گیری مواد جامد محلول، پس از تهیه آب میوه و صاف نمودن آن با صافی، با استفاده از دستگاه رفرکتومتر مدل ABBE Refrectometer ATAGO ، میزان مواد جامد محلول اندازه گیری و بر حسب در صد بیان شد.

اسیدیته قابل تیتر، شامل اسیدیته کل آب میوه است که بر اساس اسید آلی غالب میوه اندازه گیری می شود.

برای تعیین میزان اسیدیته، به علت بالا بودن میزان رنگ عصاره، ابتدا عملیات رقیق سازی انجام شد، سپس یک گرم نمونه (عصاره) با 100 سی سی آب مقطر مخلوط شد و 2 قطره فنل فتالئین به آن اضافه شد و عمل تیتراسیون با استفاده از بورت حاوی سود (هیدرو اکسید سدیم 0/1 نرمال) انجام شد. ظهور رنگ صورتی روشن نشان دهنده پایان تیتراسیون می باشد

بر روی دکمه زیر کلیک کنید و این پاورپوینت را بصورت آنلاین پرداخت و دانلود کنید.

پرداخت و دانلود

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362