سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی تولید بستنی چوبی با ظرفیت 10 میلیون در سال


2,000 تومان2,500 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی تولید بستنی چوبی با ظرفیت 10 میلیون در سال

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

بستنی یک فرآورده شیری لذیذ، مطبوع و خوشایند ذائقه است که در تمام فصول سال مخصوصاً بهار و تابستان مصرف فراوان دارد. اگر بستنی به نحو بهداشتی و با رعایت اصول استاندارد تهیه، بسته بندی و به دست مصرف کنندگان برسد علاوه بر ایفا نقش یک فرآیند تفننی، منبع سرشاری از مواد انرژی زاجهت سوخت و ساز بدن نیز خواهد بود. بستنی در انواع مختلف خود، به قشر خاصی از جامعه محدود نبوده و کلیه افراد، بخصوص طبقات جوان تر، مصرف کنندگان عمده آن محسوب می گردند.

صنعت بستنی سازی در سالهای اخیر در نیل پیشرفت و تکمیل یخچالها و گسترش آگهی های تجاری و بازرگانی و با توجه به ترکیب محصول و نحوه بسته بندی و ... در بسیاری از کشورهای جهان رونق یافته است. بستنی سازی در ایران، در ابتدا در کارگاههای کوچک و قنادیها بصورت سنتی انجام گرفت و با این صنعت همزمان با تاسیس کارخانه شیر پاستوریزه در سال 1355 بوده است. بستنی دارای انواع و اقسام مختلف بوده و هر یک دارای ویژگی خاصی می باشد. در ضمن از انجائیکه این محصول غذایی دارای مصرف عمومی است رعایت استانداردهای تعیین شده توسط دستگاههای ذی ربط الزامی می باشد.

روش تولید:

مواد اولیه اصلی موردنیاز عمدتاً عبارتند از: شیر تازه، شکر، ثعلب، وانیل، کاکائو، روغن می باشد. شیر پس از خریداری ورود به مخازن شیر به دستگاه پاستوریزاتور منتقل و سپس در دیگ با مواد فرموله بوسیله حرارت در شیر حل گردیده و پس از آن از دستگاه هموژنیزاتور عبور نموده و در مخازن شیر سردکن انجام می گیرد و پس از این مرحله به منظور کرم شدن به دستگاه بستنی ساز و سپس به دستگاه خرچنگ و نهایتاً به قسمت بسته بندی و سردخانه جهت عرضه منتقل می گردد.