سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی تولید بستنی چوبی با ظرفیت 10 میلیون در سال


2,000 تومان6,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی تولید بستنی چوبی با ظرفیت 10 میلیون در سال

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

بستنی یک فرآورده شیری لذیذ، مطبوع و خوشایند ذائقه است که در تمام فصول سال مخصوصاً بهار و تابستان مصرف فراوان دارد. اگر بستنی به نحو بهداشتی و با رعایت اصول استاندارد تهیه، بسته بندی و به دست مصرف کنندگان برسد علاوه بر ایفا نقش یک فرآیند تفننی، منبع سرشاری از مواد انرژی زاجهت سوخت و ساز بدن نیز خواهد بود. بستنی در انواع مختلف خود، به قشر خاصی از جامعه محدود نبوده و کلیه افراد، بخصوص طبقات جوان تر، مصرف کنندگان عمده آن محسوب می گردند.

صنعت بستنی سازی در سالهای اخیر در نیل پیشرفت و تکمیل یخچالها و گسترش آگهی های تجاری و بازرگانی و با توجه به ترکیب محصول و نحوه بسته بندی و ... در بسیاری از کشورهای جهان رونق یافته است. بستنی سازی در ایران، در ابتدا در کارگاههای کوچک و قنادیها بصورت سنتی انجام گرفت و با این صنعت همزمان با تاسیس کارخانه شیر پاستوریزه در سال 1355 بوده است. بستنی دارای انواع و اقسام مختلف بوده و هر یک دارای ویژگی خاصی می باشد. در ضمن از انجائیکه این محصول غذایی دارای مصرف عمومی است رعایت استانداردهای تعیین شده توسط دستگاههای ذی ربط الزامی می باشد.

روش تولید:

مواد اولیه اصلی موردنیاز عمدتاً عبارتند از: شیر تازه، شکر، ثعلب، وانیل، کاکائو، روغن می باشد. شیر پس از خریداری ورود به مخازن شیر به دستگاه پاستوریزاتور منتقل و سپس در دیگ با مواد فرموله بوسیله حرارت در شیر حل گردیده و پس از آن از دستگاه هموژنیزاتور عبور نموده و در مخازن شیر سردکن انجام می گیرد و پس از این مرحله به منظور کرم شدن به دستگاه بستنی ساز و سپس به دستگاه خرچنگ و نهایتاً به قسمت بسته بندی و سردخانه جهت عرضه منتقل می گردد.

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362