سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی تولید ماکرونی با ظرفیت 1000 تن در سال


2,000 تومان2,500 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی تولید ماکرونی با ظرفیت 1000 تن در سال

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

فراورده های ماکارونی به دو نوعند :

1 -فراورده های ماکارونی ساده

2 -فراورده های مارونی تخم مرغ دار

فراورده های مارونی به دونوع توپر وتوخالی نیز دسته بندی میشوند

فراورده های ماکرونی توپر

از فراورده های ماکارونی توپر می توان :

1 -ورمشیل یا رشته فرنگی که قطرش بین 5/0 تا 8/0میلی متر است و خود به سه نوع ورمیشل راست ، ورمشیل پیچ خورده و ورمیشل پراکنده تقسیم بندی میشود.

2 -اسپاگتی که از متداولترین فراورده های ماکارونی است که قطر آن حدود 5/1 تا 5/2 میلی متر است به دو نوع اسپاگتی کوتاه و اسپاگتی بلند تقسیم بندی می شود .

3 -نودل که یکی دیگر از فراورده های ماکارونی است به صورت نوارهای محکمی می باشند به ضخامت حدود 8/0 میلی متر و به عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پیچ خورده و نودل پراکنده تقسیم بندی میشود.

4 -انواع مخصوص این فراورده های ماکارونی به اشکال گوناگون مثل خربزه ، ستاره ، برنج، و غیره تهیه میشوند و معمولا" از این انواع برای تهیه سوپ استفاده میشود.

فراورده های ماکارونی توخالی:

1-فراورده هایی که کاملا شبیه اسپاگتی است با این تفاوت که در میان آن حفره ای وجود دارد واندازه قطر خارجی آن 4 تا 5 میلیمتر است

2 -البازو : نوع دیگر فراورده های ماکارونی توخالی است که بصورت کوتاه بریده می شود و متداولترین آن بین 4 تا 6 میلی متر ضخامت دارد وقطر جداره آن 1 میلی متر است

نحوه ساخت ماکارونی

فراورده های ماکارونی از مخلوط کردن آرد مخصوص با آب بدست می آیند بدین طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود و به اشکال مختلف در می آید. ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا از ماکارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می کنند . فراورده های ماکارونی معمولا در حدی خشک می شوند که رطوبط آنهابه 13 درصد برسد .

ارزش غذایی ماکارونی : هرکیلو از فراورده های ماکارونی3500 کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشید بدن انسان حدود 3200 کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی 12 %پرتئین می باشد وبطور متوسط 700گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند .  برای افزایش ارزش غذایی ماکارونی معمولا به آن ویتامین های گروه B افزوده می شود ( شیر و سویا و گلوتن به ماده آن افزوده می شود )

رنگ : از فراورده های رنگی گیاهی که میتوان برای رنگ ماکارونی به آن افزود می توان سافرون آناتو را نام برد

افزودنی های دیگر مهم ترین عامل در تولید ماکارونی مرغوب ، استفاده از سمولینای یکنواخت است . از جمله مواد دیگر، می توان نمک ، به ازائ هر صد کیلوگرم سمولینا یک تا دو کیلو گرم افزود پودر اسفناج و تخم مرغ نیز از ادیگر افزودنیها هستند .