سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی تولید ماکرونی با ظرفیت 1000 تن در سال


2,000 تومان6,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی تولید ماکرونی با ظرفیت 1000 تن در سال

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

فراورده های ماکارونی به دو نوعند :

1 -فراورده های ماکارونی ساده

2 -فراورده های مارونی تخم مرغ دار

فراورده های مارونی به دونوع توپر وتوخالی نیز دسته بندی میشوند

فراورده های ماکرونی توپر

از فراورده های ماکارونی توپر می توان :

1 -ورمشیل یا رشته فرنگی که قطرش بین 5/0 تا 8/0میلی متر است و خود به سه نوع ورمیشل راست ، ورمشیل پیچ خورده و ورمیشل پراکنده تقسیم بندی میشود.

2 -اسپاگتی که از متداولترین فراورده های ماکارونی است که قطر آن حدود 5/1 تا 5/2 میلی متر است به دو نوع اسپاگتی کوتاه و اسپاگتی بلند تقسیم بندی می شود .

3 -نودل که یکی دیگر از فراورده های ماکارونی است به صورت نوارهای محکمی می باشند به ضخامت حدود 8/0 میلی متر و به عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پیچ خورده و نودل پراکنده تقسیم بندی میشود.

4 -انواع مخصوص این فراورده های ماکارونی به اشکال گوناگون مثل خربزه ، ستاره ، برنج، و غیره تهیه میشوند و معمولا" از این انواع برای تهیه سوپ استفاده میشود.

فراورده های ماکارونی توخالی:

1-فراورده هایی که کاملا شبیه اسپاگتی است با این تفاوت که در میان آن حفره ای وجود دارد واندازه قطر خارجی آن 4 تا 5 میلیمتر است

2 -البازو : نوع دیگر فراورده های ماکارونی توخالی است که بصورت کوتاه بریده می شود و متداولترین آن بین 4 تا 6 میلی متر ضخامت دارد وقطر جداره آن 1 میلی متر است

نحوه ساخت ماکارونی

فراورده های ماکارونی از مخلوط کردن آرد مخصوص با آب بدست می آیند بدین طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود و به اشکال مختلف در می آید. ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا از ماکارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می کنند . فراورده های ماکارونی معمولا در حدی خشک می شوند که رطوبط آنهابه 13 درصد برسد .

ارزش غذایی ماکارونی : هرکیلو از فراورده های ماکارونی3500 کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشید بدن انسان حدود 3200 کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی 12 %پرتئین می باشد وبطور متوسط 700گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند .  برای افزایش ارزش غذایی ماکارونی معمولا به آن ویتامین های گروه B افزوده می شود ( شیر و سویا و گلوتن به ماده آن افزوده می شود )

رنگ : از فراورده های رنگی گیاهی که میتوان برای رنگ ماکارونی به آن افزود می توان سافرون آناتو را نام برد

افزودنی های دیگر مهم ترین عامل در تولید ماکارونی مرغوب ، استفاده از سمولینای یکنواخت است . از جمله مواد دیگر، می توان نمک ، به ازائ هر صد کیلوگرم سمولینا یک تا دو کیلو گرم افزود پودر اسفناج و تخم مرغ نیز از ادیگر افزودنیها هستند .

 

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362