سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی پرورش شترمرغ


2,000 تومان6,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی پرورش شترمرغ

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

بازدهی گله شتر مرغ به میزان تولید مثل مولدی ، بقای پرندگان پرورشی و وزن گیری آنها بستگی دارد . میانگین تولید یک شتر مرغ پرورشی را در حدود ۶۰ تخم و ۳۲ جوجه یک روزه در فصل تولید مثل تخمین زنده اند . علاوه بر عوامل محیطی که معمولاً قابل کنترل نمی باشد مدیریت یک عامل مهم در تولید موفق گله های شتر مرغ می باشد .

 محصولاتی که از شترمرغ بدست می آید عبارتند از :

چرم : شتر مرغ امروز به عنوان با ارزشترین محصول این حیوان مورد توجه می باشد از پوست شتر مرغ چرمی با کیفیت بالا و قابل قیاس با چرم تمساح وفیل بدست می آید چرم شترمرغ نرم بوده و وجه تشخیص آن وجود نقاط مربوط به فولیکول های ساقه پر می باشد .

چرم واقعی از نوع بدلی آن قابل تمیز است زیرا در چرم بدلی فولیکولها قابل کندن نیستنند. چرم نرم و لطیف شترمرغ یکی از رایج ترین مواد مصرف در ساخت پوتین ،دستکش ،کیف و نیز یقه کت است .

در آفریقای جنوبی بهترین نوع چرم از شترمرغ کشتار شده که تقریبا بین ۱۰ تا ۱۴ ماه سن دارد بدست می اید . کل مساحت پوست شترمرغ در سن ۱۰ تا ۱۴ ماهگی در حدود ۱/۱ تا ۱/۵ متر مربع می باشد.

گوشت :

گوشت شترمرغ یکی از کم چربی ترین نوع گوشت قرمز موجود می باشد و خواص آن عبارتند از:

۱ـ کم چربی بودن (فیله یا استیک) کمتر از ۱/۱ درصد

۲ - پایین بودن میزان کلسترول (در حدود ۶۰۰ میلی گرم در هر کیلو)

۳ - بالا بودن میزان پروتئین (بیش از ۲۰ %)

۴ - تردی استثنائی.

۵ -  واکنش مطلوب نسبت به ادویه جات .

هر ۱۰۰ گرم گوشت شترمرغ حاوی ۲۱/۵ میلی گرم منیزیم ،۲۰۸  میلی گرم فسفات و ۳۵۱/۴ میلی گرم پتاسیم است . بیشترین گوشت قابل استفاده از لحاظ تجاری از پاهای شترمرغ به دست می آید لاشه یک شترمرغ دارای حدود ۵۰% گوشت است که به میزان قابل توجهی کمتر از گاو (۶۰تا ۶۵%)و خوک (۸۰% ) است. از یک پرنده ذبح شده با وزن زنده ۱۰۰ کیلوگرم حدودا ۳۳ کیلوگرم گوشت از قسمت پا به دست می آید.

پر:

پرهای شترمرغ ۴ مرحله تکاملی را طی می کند :

۱ - کرکهای پس از بیرون آمدن از تخم

۲ - پرهای زمان جوجه گی

۳ - پرهای دوران جوانی

۴ -   پرهای دوران بلوغ .

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362