سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی پرورش شترمرغ


2,000 تومان4,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی پرورش شترمرغ

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

بازدهی گله شتر مرغ به میزان تولید مثل مولدی ، بقای پرندگان پرورشی و وزن گیری آنها بستگی دارد . میانگین تولید یک شتر مرغ پرورشی را در حدود ۶۰ تخم و ۳۲ جوجه یک روزه در فصل تولید مثل تخمین زنده اند . علاوه بر عوامل محیطی که معمولاً قابل کنترل نمی باشد مدیریت یک عامل مهم در تولید موفق گله های شتر مرغ می باشد .

 محصولاتی که از شترمرغ بدست می آید عبارتند از :

چرم : شتر مرغ امروز به عنوان با ارزشترین محصول این حیوان مورد توجه می باشد از پوست شتر مرغ چرمی با کیفیت بالا و قابل قیاس با چرم تمساح وفیل بدست می آید چرم شترمرغ نرم بوده و وجه تشخیص آن وجود نقاط مربوط به فولیکول های ساقه پر می باشد .

چرم واقعی از نوع بدلی آن قابل تمیز است زیرا در چرم بدلی فولیکولها قابل کندن نیستنند. چرم نرم و لطیف شترمرغ یکی از رایج ترین مواد مصرف در ساخت پوتین ،دستکش ،کیف و نیز یقه کت است .

در آفریقای جنوبی بهترین نوع چرم از شترمرغ کشتار شده که تقریبا بین ۱۰ تا ۱۴ ماه سن دارد بدست می اید . کل مساحت پوست شترمرغ در سن ۱۰ تا ۱۴ ماهگی در حدود ۱/۱ تا ۱/۵ متر مربع می باشد.

گوشت :

گوشت شترمرغ یکی از کم چربی ترین نوع گوشت قرمز موجود می باشد و خواص آن عبارتند از:

۱ـ کم چربی بودن (فیله یا استیک) کمتر از ۱/۱ درصد

۲ - پایین بودن میزان کلسترول (در حدود ۶۰۰ میلی گرم در هر کیلو)

۳ - بالا بودن میزان پروتئین (بیش از ۲۰ %)

۴ - تردی استثنائی.

۵ -  واکنش مطلوب نسبت به ادویه جات .

هر ۱۰۰ گرم گوشت شترمرغ حاوی ۲۱/۵ میلی گرم منیزیم ،۲۰۸  میلی گرم فسفات و ۳۵۱/۴ میلی گرم پتاسیم است . بیشترین گوشت قابل استفاده از لحاظ تجاری از پاهای شترمرغ به دست می آید لاشه یک شترمرغ دارای حدود ۵۰% گوشت است که به میزان قابل توجهی کمتر از گاو (۶۰تا ۶۵%)و خوک (۸۰% ) است. از یک پرنده ذبح شده با وزن زنده ۱۰۰ کیلوگرم حدودا ۳۳ کیلوگرم گوشت از قسمت پا به دست می آید.

پر:

پرهای شترمرغ ۴ مرحله تکاملی را طی می کند :

۱ - کرکهای پس از بیرون آمدن از تخم

۲ - پرهای زمان جوجه گی

۳ - پرهای دوران جوانی

۴ -   پرهای دوران بلوغ .