سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال


2,000 تومان4,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

بسته‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.

نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برمي‌ايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.

از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگي‌هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.

آلودگي و فساد مواد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش غذايي و نهايتا خروج مواد باارزش غذايي ازچرخه مصرف مي‌گردد . گوشت قرمز اعم از گوشت گاو، گوساله و گوسفند به عنوان يكي از اقلام عمده غذايي مردم به اشكال مختلف مورد استفاده قرار مي‌گيرد و لذا رعايت بهداشت در تهيه و عرضه آن باعث افزايش سطح بهداشت عمومي جامعه مي‌گردد، با عنايت به اين موارد فرآوري و بسته بندي گوشت قرمز به ظرفيت يكهزار و ششصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح مي‌باشد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي بسته بندي گوشت قرمز از صاحبان كالا بوده و طي آن افت وزني حدود سه درصدي ناشي از خروج خونابه از لاشه محاسبه مي‌گردد و ضايعات لاشه و استخوان كه حدود 20درصد از وزن آن را شامل مي‌شوند و در تهيه پودر استخوان به كار مي‌رود نيز به صاحبان كالا عودت مي‌گردد.

علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسـب اقتصادي است،  با اجـراي اين طرح ، مي‌توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‌توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.