سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی تولید چای صنعتی


2,000 تومان4,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی تولید چای صنعتی

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

 

درخت چای که اصل آن از چین است پس از تغییرات زیاد اکنون در کشور چین به دو اسم نامیده می شود 1) tay  2) cha

ورود و شیوع مصرف چای را در ایران نمی توان بطور دقیق تعیین کرد تاسیس اولین باغ چای در ایران در سال 1275 هجری شمسی انجام گرفت و در سال 1335 ایران دارای 81 کارخانه چایسازی بوده است. از نظر کاشت و مصرف چای، به سایر نقاط عالم برده شده و در مجموع کاشت چای شروع شد و بطرف سواحل اقیانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چای توسعه یافته و هندوستان و هند و چین و جزایر اندونزی رسیده است به هر حال چای از هر نقطه ای که شیوع و ترویجش آغاز گردیده باشد یک نکته روشن و مسلم را در فلسفه وجود خود گنجانده است و آن اینکه بعنوان آشامیدنی اساسی مطرح و برای رفع تشنگی و خستگی و راحتی خاطر و اعصاب مفید است.

روش تولید چای خشک:

1) پلاس  2) مالش  3) تخمیر  4) خشک کردن  5) سرت (طبقه بندی )

پلاس: عبارت است از تبخیر نمودن مقدار آب موجود در برگ سبز چای تا حدود 45 درصد به منظور جلوگیری از شکنندگی برگ سبز و آماده شدن آن برای مراحل بعدی، برای پلاس کردن برگ سبز از دستگاه تراف استفاده می شود.

مالش: در این مرحله برگ سبز پلاس شده تحت فشار ماشینهای مالش ( کاتشین نوعی گاز شیمیایی موجود در برگ سبز چای ) داخل خود را ( که ماده اصلی خوراکی پس از اکسیداسیون است ) از خود خارج و در معرض اکسیژن هوا قرار می دهد هر قدر کاتشین بیشتر از برگ خارج و اکسید شود چای مرغوبتر خواهد بود. برای ازدیاد کاتشین ماشین دیگری بنام روتراوان وجود دارد که قادر است مقدار بیشتری کاتشین از برگ سبز چای خارج کند ولیاز لحاظ ظاهر چای تولید شده توسط این دستگاه ریزتر از حد معمول چای است

تخمیر: پس از انجام عمل مالش چندبار برگ سبز مالش شده و به غربال رسیده و ریز و درشت را از هم جدا می کنند سپس برای تکمیل عمل اکسیداسیون برگ مالش شده را مدتی در جای خنک و مرطوب نگهداری کرده و سپس آن را برای خشک کردن آماده می کنند

خشک کردن: پس از اتمام مرحله تخمیر چای آماده را به دستگاه چای خشک کنی وارد می سازند و پس از 20 الی 30 دقیقه خشک حاصله جهت مصرف آماده می گردد.