پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها
پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها
در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:
مقدمــه
توجیه اقتصادی طرح
سرمایه گذاری ثابت
زمیـن مورد نیاز و هزینه آن
ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن
ماشینآلات مورد نیاز و هزینه آن
تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن
وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن
تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن
هزینههای قبل از بهرهبرداری
هزینه های جاری
مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن
حقوق و دستمزد
هزینه نگهداری و تعمیرات
هزینه استهلاک
سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن
فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه
محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )
محاسبه کارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات
بیشک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بینالنهرین میروییده است و دانههای این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است.
در ایران ، نمونه های گندم در کاوشهای باستانشناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت میشده است.
برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده میگردد.
با توجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان میباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
روشهای نوین عمل آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم فانتزی میباشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامینها و پرتئینهای موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد.
ساخت پاورپوینت اختصاصی برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362
ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362
انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362