سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی بسته بندی خرما با ظرفیت بسته بندی 2000 تن در سال


2,000 تومان2,500 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی بسته بندی خرما با ظرفیت بسته بندی 2000 تن در سال

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

درخت خرما درميان ساكنين مناطق خرما خيز ، درخت روزي وبركت ناميده شده وبخش اعظم انرژي مورد نياز آنان را تامين مي كند. بعلاوه ، در ميان ساكنين ساير نواحي نيز به عنوان يك ماده غذايي خوشمزه وانرژي زا ، علاقمندان بسياري دارد. با عنايت به تركيبات اصلي خرما،خصوصا ميزان موادقندي آن كه بطور متوســــط بين 75 تا80 درصد مي باشد،به ارزش غذايي آن بيشتر پي مي بريم .

هر100 گرم خرما(قسمت خوراكي ميوه)،حدود248 تا252 كالري انرژي توليد مي نمايد. مقايسه كالري توليدي اين ميوه باساير ميوه هاي تازه ، پتانسيل بالاي آن رانشان ميدهد ،بطوريكه مي توان آنرا باميوه هاي خيلي شيرين وخشك همچون مويز وكشمش بيدانه مقايسه نمود. موادمعدني موجود درقسمت گوشتي خرما عمدتاشامل پتاسيم، منگنز، آهن، كلسيم، سيليس و… بوده كه نسبت وميزان آنها بسته به ارقام مختلف ،متفاوت است.با اين وجود، خرما منبع مهمي براي تامين ويتامين بشمار نرفته وتنهابرخي از انواع ويتامين ،شامل ويتامين هاي, A     B2 وB6  را دارا مي باشد.

مصارف خــــرما:

خرما داراي مصارف بسيارمتنوعي ازقبيل تازه خوري(خارك ورطب)، مخلوط باآجيل(انواع خرماي خشك)، استفاده درطبخ برخي ازغذاها ودسرهاي سنتي(رنگينك،حلوا و…)،بصورت شيره ،سس خرما،كمپوت ومرباو…بوده،همچنين مصارف صنعتي آن ازقبيل الكل سازي،توليد اسيدسيتريك،مخمرها،قندمايع(بعنوان ماده اوليه صنايع نوشابه سازي وشكلات وبيسكويت سازي)و… مي باشد.بعلاوه براي آن پاره اي خواص طبي نيز متصورند،كه شامل تقويت عمومي ورفع دردمفاصل وكوفتگي ميباشد. درسال 1953 نيزدارويي بنامDiostulence با خواصي مشابه كورتيزون( ولي بدون عوارض جانبي آن) ازخرما تهيه گرديد.

براساس آمار موجود و با توجه به سليقة بازارهاي مصرف جهاني حدود نيمي از محصول خرماي توليدي كشور قابليت صادرات دارد، با اين وجود ميزان صادرات سال گذشته اندكي بيش از 10% توليد بوده است. يكي از دلايل عمدة اين مسئله عدم وجود كالاي بسته بندي شده در شرايط بهداشتي و مطابق با استانداردهاي مورد قبول مشتريان مي باشد، بطوريكه قسمت عمدة خرماي كشور بصورت فله به ممالك حوزة جنوب خليج فارس منتقل و پس از بسته بندي به نام همان كشورها به اقصي نقاط جهان صادر مي گردد(صادرات مجدد). كه اين امر عملاً ارزش افزوده اي را كه بايستي نصيب باغداران و صنعتگران ايراني گردد به جيب بازرگانان خارجي سرازير مي نمايد. لذا با عنايت به موارد فوق و در جهت رونق بخشيدن به فعاليت هاي كشاورزي در بخش نخيلات، ايجاد اشتغال مولد بويژه براي بانوان و نهايتاً افزايش درآمدهاي ارزي ناشي از صادرات غيرنفتي اجراي طرح حاضركه فاقد ارزبري نيز مي باشد از توجيه مناسبي برخوردار است.