سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

پاورپوینت پسته (42 اسلاید)

 

 

 

پرداخت و دانلود

کاملاً به زبان فارسی

شامل 42 اسلاید

بعضی از مباحثی که در این پاورپوینت به آن پرداخته شده است:

تاریخچه پسته

سطح زير كشت پسته

ارزش غذایی پسته

گیاه شناسی پسته

مهمترین ارقام پسته

فاصله کاشت درختان پسته

آبیاری پسته

انواع پیوند درختان پسته

هرس پاجوشها

علائم کمبود ازت، فسفر، پتاسیم، منگنز

خسارت پسیل معمولی پسته

خسارت سن‍های زيان آور

زنجره پسته

پروانه برگخوار پسته

حمل و نقل محصول تا محل فرآوری

درجه بندی

و موارد دیگر

 

مقدمه

تاریخچه :
پسته گیاهی است که از دیرباز در نقاط مختلف ایران مورد کشت و پرورش قرار می‌گرفته است. جنگل‍های وحشی و خودروی پسته در ناحیه شمال شرقی ایران و نواحی هم ‍مرز با ترکمنستان و افغانستان پیشینه ای باستانی دارد و تصور می رود که درخت پسته حدود 4-3 هزار سال قبل در ایران اهلی شده و مورد کشت و کار قرارگرفته است.

ارزش اقتصادی :

پسته به عنوان یک محصول استراتژیک جایگاه خاصی را در بین تولیدات دارا می باشد. این محصول بخش عمده ای از صادرات غیرنفتی را تشکیل می دهد. درشرایط کنونی حدود 55 درصد از تولید و بیش از 60 درصد از صادرات جهانی پسته در اختیار کشور ما بوده و درآمد ارزی حاصل از صادرات پسته بیش از 400 میلیون دلار می باشد.

سطح زیر کشت :
درحال حاضر سطح زیر کشت پسته در ایران بیش از 360,000 هکتار می باشد که استان کرمان با مجموع بیش از 270,000 هکتار باغ های بارور و غیر بارور، 77 درصد محصول کل کشور را تولید و به عنوان مهمترین منطقه پسته کاری ایران و دنیا محسوب می شود .

ارزش غذائی :دانش امروز برتری‍های پسته را از پاره ای جهات بر بسیاری از خوراکی‍های مقوی و مغذی از جمله خاویار، میگو، گوشت قرمزو سفید و .... را به اثبات رسانیده است.

گیاه شناسی پسته :
درخت پسته اهلی (Pistacia Vera L.) متعلق به تیره سماق (Anacardiaceae) است جنس Pistacia دارای 11 گونه است که همگی ‌آ‌نها از خود، تربانتین یا سقز ترشح می ‍کنند.گیاهان این تیره بصورت درخت یا درختچه هستند.
درخت پسته دارای برگ‍های مرکب شانه ای است و هربرگ یک جوانه جانبی را در برمی‍‍گیرد. اکثر جوانه های جانبی به گل آذین اولیه مبدل می ‍شوند و یک محور اصلی را تشکیل می دهند که در سال بعد خوشه پسته را تولید می کنند

مرحله نونهالی درخت پسته طولانی است. تا قبل از پنج سالگی، درختان میوه کمی تولید می کنند و از 10 تا 12 سالگی باردهی کامل و اقتصادی درخت آغاز می شود. درخت پسته عادت به رشد عمودی دارد، به نحوی که رشد سریع جوانه انتهائی از رشد جوانه های جانبی در درختان مسن‍تر جلوگیری می کند. این ویژگی‍ها بر نحوه تربیت نهال‍های جوان، هرس درختان بالغ و جوان‍سازی درختان مسن تاثیر زیادی دارد

مشخصات گل نر : درخت نر در فروردین ماه حدود 5 تا 7 روز زودتر از درخت ماده به گل می نشیند که گل‍‍های آن به صورت خوشه ای بوده و هر خوشه، توده ای ازگل‍های متراکم می باشد. گل‍ها بدون گلبرگ و کاسبرگ حقیقی هستند. هرگل نر مشتمل بر5 پرچم بیضی شکل با میله کوتاه سبز رنگ است.

مشخصات گل ماده:

گل ماده همانند گل نر خوشه ای می باشد با این تفاوت که شکل قرار گرفتن گلها بر روی خوشه به صورت منفرد و با فاصله از یکدیگر است گلهای ماده ابتدا به رنگ سبز هستند که این رنگ را تا دو روز حفظ می کنند اگر در این فاصله دانه های گرده به آنها برسد و عمل لقاح انجام بگیرد رنگ کلاله ای سه شاخه ای آن به قرمز مایل به قهوه ای تغییر می کند سپس کلاله خشک شده و می ریزد.

پایه بنه به عنوان یکی از پایه های مقاوم به نماتد و مولد غده ریشه پسته و چاتلانقوش به عنوان پایه ای مقاوم به خشکی و کم آبی شناخته شده اند

مهمترین ارقام پسته :
مهمترین ارقام پسته در ایران عبارتند از : اکبری ، کله قوچی ، احمد آقائی ، اوحدی ، بادامی زرند، ممتاز خنجری دامغان ، شاهپسند سفید پسته نوق و قزوینی

پسته رقم اکبری :

یکی از راقام تجاری پسته است که از نظر اقتصادی دارای بالاترین ارزش می باشد. میوه‍های آن بادامی شکل،کشیده و درشت هستند . از خصوصیات این رقم رشد رویشی زیاد آن برگ‍های متراکم، سطح وسیع برگ محصول زیاد، دیرگلی و دیررسی بوده که در دهه سوم شهریورماه قابل برداشت می‍باشد.

بر روی دکمه زیر کلیک کنید و این پاورپوینت را بصورت آنلاین پرداخت و دانلود کنید.

پرداخت و دانلود

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362