سبد خرید خالي مي باشد

پاورپوینت های آموزشی و طرحهای توجیهی در همه زمینه ها و رشته ها

پرداخت و دانلود بلافاصله فایل ها

طرح توجیهی پرواربندی بره با ظرفیت 200 راس در دوره


2,000 تومان6,000 تومان



  • توضیحات محصول

طرح توجیهی پرواربندی بره با ظرفیت 200 راس در دوره

در این طرح توجیهی به بررسی مسائل زیر پرداخته شده است:

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

سرمایه گذاری ثابت

زمیـن مورد نیاز و هزینه آن

ساختمانهای مورد نیاز و هزینه آن

ماشین‌آلات مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات مورد نیاز و هزینه آن

وسایل نقلیه مورد نیاز و هزینه آن

تاسیسات اداری مورد نیاز و هزینه آن

هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

مواد اولیه و نهاده های تولید هزینه آن

حقوق و دستمزد

هزینه نگهداری و تعمیرات

هزینه استهلاک

سوخت و انرژی مورد نیاز و هزینه آن

فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
محاسبه دوره برگشت سرمایه

 محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

محاسبه کارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

 

مقدمه :

رشد بی رویه جمعیت در اکثر کشورهای جهان مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که به ناچار دولتمردان را به فکر چاره جویی وا داشته است . ولی از آنجا که هیچ تصمیم و اقدامی در این امر و زمینه نتیجه آنی و فوری را در بر نخواهد داشت ، بایستی بلاجبار جهت تغذیه جمعیت  رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی بود . جمعیت جوان و در حال رشد در حال حاضر 4.5 میلیارد نفر می باشد و با توجه به نرخ رشد جمعیت پیش بینی میگردد این جمعیت در قرن جاری از 6 میلیارد نفر تجاوز نماید . این اجتماع و جمعیت متاسفانه از پراکنش نا متعادلی برخوردار بوده و فقط  یک سوم این جمعیت در کشور های پیشرفته مستقر میباشند و از طرفی کشور های پیشرفته تولید هشتاد درصد پروتئین دامی جهان را دارا میباشند . از این نسبت ها در مییابیم بایستی فکری جدی در این خصوص بر داشته شود تا این نسبت معکوس غذا و جمعیت به یک تعادل نسبی برسد .در آینده ما دیگر جنگهای نظامی را شاهد نخواهیم بود . بلکه جنگهای آینده در خصوص غذا و تأمین مایحتاج مورد نیاز هر جامعه خواهد بود و در این میان کشورهایی میتوانند روی پای خود بایستند که از تولیدات بالای محصولات کشاورزی و دامی برخوردار باشند و بتوانند علاوه بر تولید غذای مورد نیاز کشور خود  ، زمینه صادرات این مواد و فراورده ها را فراهم آورند .  یکی از راهکارهای عملی جهت رفع این نتیجه توجه جدی به امر دامپروری و از جمله تأ مین گوشت در جامعه می باشد .

 که از اهمیت ویژه ای برخوردار است . زمانی که در کشور بحران کمبود گوشت مطرح می گردد و این موضوع نمایان تر و روشن تر جلوه گر خواهد شد .  بطور کلی در گذشته و حال مواد غذایی پروتئینی حیوانی نقش بسیار بالای خود را در معرض عموم قرار داده و در جوامعی که از مقدار متنابهی مواد پروتئینی حیوانی استفاده نموده اند هوش ، استعداد ، و بروز آن به وضوح از اختلاف بالاتری برخوردار بوده است .

امروز در کشور ما ، علیرغم واردات مواد غذایی ، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز باید باشد و در کشور های پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 57.3 گرم در روز میباشد .        

 (از FAO نقل شده است ) .

بر اساس استاندارد های جهانی مصرف سالیانه گوشت قرمز سرانه  35.5 کیلو گرم بایستی باشد و در کشور ما این رغم حدود 20 کیلو گرم در سال است و کاهش جدی را از توصیه های کارشناسان تغذیه ای جهان نشان می دهد . پس با توجه به این کاهش ها جا دارد در این خصوص سرمایه گذاری انجام پذیرد تا انشاالله در آینده نه چندان دور شاهد قطع وابستگی و حتی صادرات در این زمینه باشیم   .

اهمیت اقتصادی :

پرواربندی یکی از روشهای اساسی برای جلو گیری از کاهش تولیدات گوشت قرمز محسوب میشود و در این حرفه علاوه بر جلو گیری از ضایعات پنهانی و صرف علوفه نا متعادل ، با زمانی کوتاه دام بنا به استعداد به وزن مطلوب و قابل قبول رسیده و ضمن جلو گیری از کشتار زود هنگام دام ما مقادیر قابل توجهی گوشت قرمز استحصال خواهیم نمود و علاوه بر گوشت قرمز ، سایر محصولات جانبی نیز بدست خواهد آمد که هر کدام دارای ارزش قابل توجهی خواهند بود و همچنین از استخوانهای این دامها علاوه بر تهیه پودر استخوان جهت خوراک دام مواد مغذی و معدنی جهت خاک و بالا بردن باروری آن بازیافت خواهد گردید.

اهداف :

اهداف طرح با توجه به شرحی که در مقدمه گذشت بسیار فراگیر بوده و در ذیل به مواردی از آن اشاره میشود :

1 - تأمین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی در راستای تحقق نسبی استقلال غذایی دامی

2 - افرایش تولیدات ظرفیت دامی

3 - جلو گیری از کشتار دامها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود

4 - فر آیند نمودن تولیدات زراعی و افزایش ارزش افزوده محصولات زراعی

5 - ایجاد اشتغال و بوجود آوردن در آمد صحیح برای جامعه

6 - حفظ مراتع کشور با جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام

خلاصه طرح :

این طرح جهت امر پروار بندی گوسفند در نظر گرفته شده است و ظرفیت آن می تواند از مقدار حد اقل 200 راس به بالا تا سقف 2000 راس جهت افراد حقیقی و اضافه بر 2000 راس جهت افراد حقوقی باشد . میزان زمین محل تأسیسات و کشت علوفه مطابق با ظرفیت دام داشته و لازم است متقاضی ضمن ارائه زمین واجد شرایط که در ذیل موارد آن قید میگردد ، جهت کشت  علوفه و تأمین علوفه مورد نیاز دام خود مقداری زمین ارائه نماید تا بتواند درصدی از واحد علوفه ای مورد نیاز دامهایی که در آینده پروار خواهد نمود تأمین نماید . شرایط زمین محل تأسیسات بشرح ذیل میباشد : فاصله با کارخانجات  و سرد خانه مواد پروتئینی دویست و پنجاه متر و فاصله با کشتارگاه دام یکهزار متر ، فاصله با کشتارگاه طیور - کارخانه جوجه کشی و کارخانه خوراک دام پانصد متر و با واحد های پرورش سگ و گربه دویست متر میباشد . مابقی فواصل با دامداریها و مرغداریها ی مجاور کمتر  از پانصد متر میباشد و تنها استثناء  در مورد  مرغ اجداد یکهزارو پانصد و مرغ لاین سه هزارو پانصد متر صادق است .

ساخت پاورپوینت اختصاصی و ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی و انجام پایان نامه کشاورزی

ساخت پاورپوینت اختصاصی  برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362

ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی در گرایش های سبزیکاری، میوه کاری، گل زینتی، گیاهان دارویی پذیرفته می شود 09142820362

انجام پایان نامه برای رشته کشاورزی پذیرفته می شود 09142820362